Laskun perintä

Huom! Opiskelijoille suunnatuissa projekteissa heidän arviointinsa ja palautettavat dokumentit on kuvattu tarkemmin heidän omalla oppimisalustallaan.

Toimeksiannon kuvaus

Asiakkaana on perintään keskittynyt yritys. Toiminnan kasvaessa eri perintätoimeksiannoista on ollut vaikeampi pysyä perillä. Joitakin perintätoimeksiantoja on myös unohtunut uusia ja tästä on ollut haittaa velkojille.

Asiakas tarvitsee apua perinnän hoitamiseen. Laskujen periminen on hyvin etukäteen määritelty kokonaisuus. Lisää laskujen perinnästä voi lukea täältä. https://www.kkv.fi/Tietoa-ja-ohjeita/Maksut-laskut-perinta/perinta/perintakulut-ja-perinnan-eteneminen/

Toimeksiannon osalta asiakkaalla ei ole suuria toiveita ja hän haluaa tietää onko velkojien antamista perintätoimeksiannoista mahdollista saada tehtyä ohjelmaa, joka muistuttaisi päällä olevista perittävistä toimeksiannoista.

Toiveina olisi, että ohjelma voisi hoitaa seuraavat asiat:

  • Velkojien laskujen kirjaaminen palveluun.

  • Näyttää lista kirjattujen laskujen 1. maksumuistutuksesta eli milloin sen saa lähettää ja onko maskumuistutus lähetetty.

  • Näyttää lista kirjattujen laskujen 2. maksumuistutuksesta eli milloin sen saa lähettää ja onko maskumuistutus lähetetty.

  • Ilmoittaa mahdolliset maksulisät lähetettyjen muistutusten perusteella.

  • Mahdollista kirjata ohjelmaan kirjattu lasku suoritetuksi, jolloin ohjelma ei muistuttaisi näistä laskuista enää.

Last updated